Waarin zijn we goed?

Met Ampersandt haalt u senior trainer-consultants in huis met een brede kijk, een diepe rugzak aan expertise en een flexibele & open mindset. Met onze ervaring én onze grondige kennis van learning & development adviseren en begeleiden wij u om de kennis, de vaardigheden of de mindset van uw medewerkers duurzaam te verruimen.

Samen analyseren

Samen met u analyseren we de huidige situatie en de beoogde resultaten. Daarna werken wij in overleg snel en efficiënt een leerinitiatief uit dat ook blokkades en hindernissen proactief aanpakt.

De vorm van het leerinitiatief is altijd ondergeschikt aan het resultaat. Of het nu gaat om een state of the art doorgedreven opleiding, het co-creëren van sterke interactieve e-learnings, het coachen van leidinggevenden, het aanleveren van doeltreffende performance support, …

<p>Ook de Epsilon vakjury waardeert dit en bekroonde ons vernieuwende project rond patiëntencommunicatie in een groot ziekenhuis met de Learning Award 2017. Epsilon is de Franstalige vakorganisatie voor Learning & Development in ons land.</p>

Ook de Epsilon vakjury waardeert dit en bekroonde ons vernieuwende project rond patiëntencommunicatie in een groot ziekenhuis met de Learning Award 2017. Epsilon is de Franstalige vakorganisatie voor Learning & Development in ons land.

Beter worden

Binnen de vakgebieden (schriftelijke) communicatie, leiderschap en persoonlijke efficiëntie halen wij alles uit de kast om uw organisatie en uw medewerkers te versterken in deze moeilijke maar boeiende tijden.

‘Beter worden om goed te blijven’ is daarbij onze leidraad.

Wat we doen

Training

Resultaatsgerichte opleidingen voor kleine tot (zeer) grote groepen gestoeld op evidence-based L&D-inzichten en doorgedreven vakkennis. Klik hier voor een greep uit ons opleidingsaanbod.

Coaching

Individuele coaching of teamcoaching al dan niet ingebed in opleidingstrajecten

E-learning

Aanleveren van vakinhoudelijke en L&D-expertise bij ontwikkeling e-learning

Blended Learning

Leertrajecten die face-to-face opleidingen combineren met (online) zelfgestuurd leren

Consultancy

Analyse, advies, facilitering, begeleiding en projectmanagement bij veranderingsprocessen op het vlak van kennis, vaardigheden en organisatiecultuur

Performance Support

Ontwikkeling hulpmiddelen die ondersteunen en verbeteren zoals checklists, stappenplannen, how-to-video’s, sjablonen, …

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Tools

Proef van onze aanpak en download alvast deze handige tools

Agendapuntformulier

Bereid elk agendapunt optimaal voor.
Download

Leeranimatie Pomodoro

Leer in deze video hoe je de pomodoro timemanagement-techniek optimaal toepast.
Bekijken

Prikbord ‘Schermteksten’

Tool: Prikbord met nuttige info en tips over het schrijven van schermteksten
Bezoeken